Demonstratieavond contact met overledenen door Jasmien Gerits & studente van het Mediumcollege Ellen

 

Waar?
PC Balen
Gustaaf Woutersstraat 29, 2490 Balen

 

Wanneer?
25 november 2023 - 19u30 tot 22.00
(Deuren gaan open vanaf 19.15)

 

De opbrengst van dit evenement is volledig ten voordele van Venna VZW.

na betaling ontvang je een bevestigingsmail, deze mail is ook dadelijk je inkomticket. VERGEET ook zeker niet je SPAM na te kijken.

Opgelet! Tickets zijn op naam alleen doorgeefbaar na bevestigingsmail van Venna VZW.

Voldoende parking aanwezig achter het parochie centrum

 

 𝕄𝕖𝕤𝕤𝕒𝕘𝕖𝕤 𝕗𝕣𝕠𝕞 ℍ𝕖𝕒𝕧𝕖𝕟 
𝙀𝙚𝙣 𝙢𝙖𝙜𝙞𝙨𝙘𝙝𝙚 𝙖𝙫𝙤𝙣𝙙 𝙬𝙖𝙖𝙧𝙗𝙞𝙟 2 𝙬𝙚𝙧𝙚𝙡𝙙𝙚𝙣 𝙨𝙖𝙢𝙚𝙣𝙜𝙚𝙗𝙧𝙖𝙘𝙝𝙩 𝙬𝙤𝙧𝙙𝙚𝙣.

𝐖𝐚𝐭 𝐤𝐚𝐧 𝐣𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐰𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐧?
Tijdens deze avond zullen Jasmien Gerits van het Mediumcollege in Genk en enkele van haar (voormalig)studenten waaronder Ellen Willems en Anouk Philips communiceren met overleden dierbaren van mensen uit de zaal.

Alle mediums zijn getraind om zonder foto's te werken en zich zoals altijd volledig te verbinden met de Zielenwereld. Dit betekent dan ook dat de Zielenwereld de controle heeft over welke overledene aan het woord komt. Zoals altijd zullen zij hun uiterste best doen om zoveel mogelijk overledenen in contact te brengen met hun dierbaren hier.

De mediums communiceren door middel van hun mediamieke zintuigen, om zo de boodschappen van de overledenen over te brengen.

Het belooft een sfeervolle avond te worden, een moment van weerzien, herinneringen ophalen en healing…

𝐕𝐨𝐨𝐫 𝐰𝐢𝐞 𝐢𝐬 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐚𝐯𝐨𝐧𝐝?
Op de benefietavond voor Venna is iedereen welkom, zowel jong als oud.

𝐖𝐚𝐭 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐭 𝐞𝐫 𝐠𝐞𝐝𝐚𝐚𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐝𝐞 𝐨𝐩𝐛𝐫𝐞𝐧𝐠𝐬𝐭 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐚𝐯𝐨𝐧𝐝?
Bij een verlies is er altijd dat enorm verdriet, de leegte die achterblijft, de vele vragen zonder antwoord. Venna biedt naast een luisterend oor voor lotgenoten ook een financiële ondersteuning binnen het traject van hun rouwverwerking. Wij vinden dat rouwverwerking voor iedereen toegankelijk en betaalbaar dient te zijn.

Met Venna VZW willen wij een breed netwerk van alternatieve en spirituele hulpverleners creëren met één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen een houvast bieden met respect voor en vertrekkende vanuit hun unieke rouwproces. Met de opbrengst van deze avond ondersteunen wij mensen die het financieel moeilijker hebben in hun rouwverwerkingsproces.

𝙒𝙞𝙡 𝙟𝙞𝙟 𝙖𝙣𝙙𝙚𝙧𝙚𝙣 𝙝𝙚𝙡𝙥𝙚𝙣 𝙚𝙣 𝙗𝙚𝙣 𝙟𝙞𝙟 𝙗𝙚𝙣𝙞𝙚𝙪𝙬𝙙 𝙣𝙖𝙖𝙧 𝙬𝙖𝙩 𝙙𝙚𝙯𝙚 𝙖𝙫𝙤𝙣𝙙 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙟𝙤𝙪 𝙠𝙖𝙣 𝙗𝙚𝙩𝙚𝙠𝙚𝙣𝙚𝙣? 𝙆𝙤𝙤𝙥 𝙟𝙚 𝙩𝙞𝙘𝙠𝙚𝙩, 𝙨𝙩𝙚𝙪𝙣 𝙖𝙣𝙙𝙚𝙧𝙚𝙣 𝙚𝙣 𝙠𝙤𝙢 𝙝𝙚𝙩 𝙤𝙣𝙩𝙙𝙚𝙠𝙠𝙚𝙣!