professionele helpers

Jasmien Gerits

Medium

Weg Naar As 9
3600 Genk
T 0478 76 59 19
jasmien@jasmiengerits.com
www.jasmiengerits.com
BTWnr: BE0649 446 078

In mijn werk als medium help ik mensen om in contact te komen met hun overleden dierbaren en hun ontwikkeling van mediumschap. Want hoe ontroerend mooi is het immers niet om nog een keer van hen te kunnen horen? Om te kunnen ervaren dat ze nog steeds dicht bij ons zijn? Ik besef dat het overlijden van een dierbare een rollercoaster aan emoties met zich meebrengt. Vragen en emoties waarbij ik merk dat vele mensen zich alleen en niet begrepen voelen. Als mens geloof ik enorm in de kracht van verbinding. We kunnen niet alles maar samen kunnen we meer.

 

Christel Wilmsen

Rouwconsulente 

Fazantenstraat 13 Beerse 2340

christelwilmsen@gmail.com

www.rouwconsulentechristelwilmsen.be

Mijn naam is Christel Wilmsen, rouwconsulente maar vooral ook ervaringsdeskundige in rouw.

Het vroegere verlies van mijn zus Sonja en het recente verlies van mijn dochter Sarah, maakt dat ik weet wat verlies, diepe rouw en oneindige droefheid betekent.

Gaandeweg mijn lijdensweg, leerde ik dat de verbinding met onze overleden geliefden niet weg is en nooit weg zal zijn.

Vanuit dit inzicht en mijn ervaring wil ik jou bijstaan in jouw verlies.

Liefs,

Christel

Carmen Naessens

Rouwconsulente

carmen@rouwenverliesconsulent.be

www.rouwenverliesconsulent.be

 

Verlies en verdriet maken onmiskenbaar deel uit van ons leven. En toch zie ik vaak mensen die zo door hun verdriet overspoelt worden, zo ontredderd zijn dat ze niet meer verder kunnen met hun leven, omdat diegene die hen zo lief was er niet meer is.

Ik kan je verdriet niet wegnemen, je geliefde niet terug toveren. Als rouw en verliesconsulente kan ik wel je gids zijn over welke stappen je kan nemen om verder te kunnen met je leven

 

Ellen Willems

Medium

Heist op den Berg

T +497 83 84 28

Medium.EllenWillems@gmail.com

BE 0804.296.779

facebookpagina

Instagram

Als ambassadeur voor spirit is het een enorme eer om anderen te begeleiden en ondersteunen op hun levenspad. We fungeren als een brug tussen de fysieke wereld en spirit. Een veilige en vertrouwelijke omgeving is prioritair waarin iedereen hun emoties, angsten en zorgen kunnen delen. Naast het bieden van emotionele ondersteuning help ik je om stappen te zetten naar heling, groei en het vinden van rust en innerlijke balans.

Een waardevolle aanvulling op het welzijn door een holistische benadering te bieden die rekening houdt met het spirituele aspect.