Kasia

Mijn roots liggen in Polen, waar ik ook mijn man Stefan heb leren kennen. Na anderhalf jaar in België maakt Natalie ons gezinnetje compleet. Ikzelf ben steeds werkzaam geweest als huishoudhulp, tot die bewuste dag... een dag die het begin inluidde van een moeizame en zware weg, waarbij ik er alles aan doe om ons Natalie dichterbij te voelen.

Vandaag zoek ik ons Natalie in haar grootste passie: schoonheid. Het typeert haar en hoe ze door het leven wandelde, met een innemende glimlach en een geoefend oog voor alles wat mooi was. Na haar studies ging ze dan ook voluit voor haar grootste droom en kreeg ze de kans om als zelfstandige schoonheidsspecialiste te starten bij Caroline in Balen. Wij zijn Caroline tot op heden ontzettend dankbaar. Niet alleen voor alle opportuniteiten, maar ook voor het liefdevolle gebaar waarbij Natalie een symbolisch plekje kreeg in haar zaak met de nieuwe naam "Ca Venna"

Ik zoek Natalie in al haar dromen en wensen en heb dit concreet vormgegeven door een bijscholing te volgen als nagelstyliste. Daarnaast maak ik juweeltjes enz en de opbrengst hiervan gaat naar de vzw. Een fijne uiting van mijn creativiteit maar bovenal om verbonden te zijn met Natalie.

 

Stefan

Al 35 jaar zelfstandig ondernemer in de bouw en was net bezig met het verminderen van mijn activiteiten met één duidelijk doel: meer tijd en ruimte hebben voor ons gezin. Een doel dat plots geen bodem meer vond. Ik ben Natalie gaan zoeken in hoopvolle antwoorden op de pijnlijke vragen. Na een zoektocht op het internet kwam ik terecht bij het Mediumcollege, waar ik samen met Kasia bij Spiritual Medium Jasmien Gerits aanklopte. Op dat moment wist ik niet echt zeker dat er iets meer was tussen hemel en aarde...  Ik wandelde binnen met weinig verwachtingen en voorzichtige hoop. Tijdens dat eerste consult kregen we zo een specifieke dingen te horen over ons Natalie, ik voelde precies haar aanwezigheid, ze was terug zo dichtbij. Dit was niet alleen bijzonder helend binnen ons rouwproces, maar wekte ook mijn interesse in de Zielenwereld. Niet veel later ben ik dan zelf gestart als student bij het Mediumcollege, waar ik de dag van vandaag nog steeds heel veel kracht en troost uithaal.

‘Elke dag die ik leef, ben ik er eentje dichterbij het weerzien met ons Natalie. Dat is mijn overtuiging en zelf tel ik dikwijls de jaren af, ze zeggen wel het verdriet slijt, maar ontelbare keren per dag ben je in onze gedachten terwijl je weet dat je dit verdriet tot je dood moet meedragen, en dat we dan eindelijk weer samen kunnen zijn. Wij waren toch zoooo trots op je.

Jasmien

In mijn werk als medium help ik mensen om in contact te komen met hun overleden dierbaren en hun ontwikkeling van mediumschap. Want hoe ontroerend mooi is het immers niet om nog een keer van hen te kunnen horen? Om te kunnen ervaren dat ze nog steeds dicht bij ons zijn? Ik besef dat het overlijden van een dierbare een rollercoaster aan emoties met zich meebrengt. Vragen en emoties waarbij ik merk dat vele mensen zich alleen en niet begrepen voelen. Als mens geloof ik enorm in de kracht van verbinding. We kunnen niet alles maar samen kunnen we meer.

De eerste ontmoeting met Kasia en Stefan was op een zaaldemonstratie mediumschap waarbij ik samen met een Gastdocent uit Engeland heel de avond boodschappen van overledenen gaf aan mensen in de zaal.

Nadien mocht ik hen samen ontmoeten in mijn praktijk en het Mediumcollege. Al snel groeide dit uit tot een closer contact waarbij door het delen van onze eigen verhalen er een gezamenlijke missie ontstond. Een missie die vorm kreeg onder de naam Venna.

Venna behandeld thema’s die me nauw aan het hart liggen. Het is een manier van verbinden die voor iedereen toegankelijk mag zijn.