Betaalmogelijkheden

 

 

Artikel 1: Prijs
Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, steeds inclusief alle verplicht door de Klant te dragen taksen of belastingen. BTW zit steeds verrekend in de getoonde particuliere prijs.

Indien leverings-, reservatie- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit apart vermeld.  De leveringskost word standaard vastgelegd op levering 5,95 EURO in België en 9,5 EURO in Nederland. Enige afwijking van deze prijs zal steeds vermeld worden bij het afrekenen van de bestelling.
De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. De bijhorende foto’s zijn decoratief bedoeld en kunnen elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.

Artikel 2: Online aankopen

De klant dient zijn aankopen te bevestigen door eerst de aankopen toe te voegen aan zijn winkelwagentje. Hierna dient de klant de noodzakelijke gegevens op te geven die het mogelijk maken om zijn bestelling correct op te sturen. Eens dit gebeurt is zal de klant 1 van de verschillende betaalmethodes, zoals hieronder omschreven, dienen aan te duiden om zo tot betaling over te gaan. Eens de betaling correct is afgerond is de bestelling geplaatst en zal de vzw Venna, indien rederlijke wijze mogelijk, overgaan tot het leveren van de bestelde producten.

De Klant heeft de keuze tussen de volgende betaalwijzen

  • via kredietkaart
  • via bankkaart
  • betaling cash enkel bij afhaling op ons adres

De vzw Venna is gerechtigd een bestelling te weigeren ingevolge een ernstige tekortkoming van de Klant met betrekking tot bestellingen waarbij de Klant betrokken is.