Jasmien Gerits

Medium

Weg Naar As 9
3600 Genk
T 0478 76 59 19
jasmien@jasmiengerits.com
www.jasmiengerits.com
BTWnr: BE0649 446 078

In mijn werk als medium help ik mensen om in contact te komen met hun overleden dierbaren en hun ontwikkeling van mediumschap. Want hoe ontroerend mooi is het immers niet om nog een keer van hen te kunnen horen? Om te kunnen ervaren dat ze nog steeds dicht bij ons zijn? Ik besef dat het overlijden van een dierbare een rollercoaster aan emoties met zich meebrengt. Vragen en emoties waarbij ik merk dat vele mensen zich alleen en niet begrepen voelen. Als mens geloof ik enorm in de kracht van verbinding. We kunnen niet alles maar samen kunnen we meer.

 

Linda De Keyzer
Spiritueel medium /coach

Scherpenheuvel

0476 32 78 70

Mijn passie is om mensen te helpen, een extra bijdrage geven in hun leven door mijn levenservaringen en leerrijke cursussen.

Graag ben ik de stem van jouw overleden dierbare door ze dichterbij te brengen, zodat zij kunnen laten weten dat ze er voor je zijn met een mooie boodschap.

Mensen inzichten geven over hun persoonlijke ik, waar ze staan in hun leven en de rode draad erdoor heen (terug) te vinden.

Mijn passie wil ik heel graag met jullie delen, van harte welkom.

 

Christel Wilmsen

Rouwconsulente 

Fazantenstraat 13 Beerse 2340

christelwilmsen@gmail.com

www.rouwconsulentechristelwilmsen.be

Mijn naam is Christel Wilmsen, rouwconsulente maar vooral ook ervaringsdeskundige in rouw.

Het vroegere verlies van mijn zus Sonja en het recente verlies van mijn dochter Sarah, maakt dat ik weet wat verlies, diepe rouw en oneindige droefheid betekent.

Gaandeweg mijn lijdensweg, leerde ik dat de verbinding met onze overleden geliefden niet weg is en nooit weg zal zijn.

Vanuit dit inzicht en mijn ervaring wil ik jou bijstaan in jouw verlies.

Liefs,

Christel

Carmen Naessens

Rouwconsulente

carmen@rouwenverliesconsulent.be

www.rouwenverliesconsulent.be

Verlies en verdriet maken onmiskenbaar deel uit van ons leven. En toch zie ik vaak mensen die zo door hun verdriet overspoelt worden, zo ontredderd zijn dat ze niet meer verder kunnen met hun leven, omdat diegene die hen zo lief was er niet meer is.

Ik kan je verdriet niet wegnemen, je geliefde niet terug toveren. Als rouw en verliesconsulente kan ik wel je gids zijn over welke stappen je kan nemen om verder te kunnen met je leven

 

Katy Wits

Student Mediumschap & Vrijwilliger